GRAVIDMASSAGE

Som gravid er det vigtigt at passe på dig selv. Gravid massage er en god metode, til at nedsætte stress hormonerne i kroppen, og det giver ro og afspænding til dig og din baby.

Behovet for gravidmassage kan opstå igennem hele graviditeten, men det opstår oftest når man når derhen i graviditeten, hvor maven buler ud og tyngdepunktet i kroppen ændres. Det vil især kunne mærkes i lænden og skuldrene.

Gravidmassage hos minbaby&mig, er en afslappende og lindrende massageform, som er den mest hensigtsmæssige for dig og din baby. Ved gravidmassage frigives der store mængder af oxytocin, (føde, kærligheds og velvære hormon) hvilket har en stor positiv effekt på dig og din baby.

Under massagen oplever mange en god kontakt til sin baby, fordi roen og afspændingen giver mulighed for en dybere forbindelse til kroppen.

Du kan få gravidmassage lige fra din graviditet starter og indtil den slutter. Min briks som er specielt designet til gravide, gør det muligt at ligge på maven og nyde massagen, uanset hvor langt du er i graviditeten. Så hvis du nærmer dig din termins dato, så er det stadig ikke for sent, den store mængde oxytocin som bliver udskilt under massagen, kan være direkte fødselsmodnene i slutningen af graviditeten.

Gravidemassage kan hjælpe effektivt på:
♡vand i kroppen
♡uro i benene
♡bækkenløsning
♡kramper
♡spændinger
♡hovedpine
♡smerter i lænden
♡en klemt iskias

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller få råd og vejledning, er der også rum for dette under behandlingen.

EFTERFØDSELSMASSAGE

Massage i barselstiden kan give dig fysisk og psykisk overskud, efter du har født. En overstået graviditet og fødsel, efterlader sine spor.

Barselstiden er en vidunderlig tid, men det er også en tid med mange følelser, bekymringer, mindre søvn og hårdt arbejde. Efterfødselsmassage kan lindre muskelsmerter, afhjælpe stress og give dig velvære og afspænding. Massage efter fødslen har også en positiv effekt på din mælkeproduktion, da den får dig til at slappe af.

Efterfødselsmassage kan hjælpe effektivt på:
♡spændinger i bækken og underliv
♡livmoderen trækker sig sammen
♡stimulere mælkeproduktionen
♡reducere stress og uro
♡muskelsmerter
♡hovedpine
♡fysisk og psykisk velvære

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller få råd og vejledning, er der også rum for dette under behandlingen.

FODMASSAGE

Under graviditeten bære dine fødder rundt, på mange kilo hver dag. De kan være ømme, hævede og væskefyldte. Ved fodmassage kan du komme dette til livs, samtidig med at du også oplever en følelse af afspænding og velvære, i resten af kroppen.

En fodmassage hos minbaby&mig, er kombineret med aromaterapi, så du får en oplevelse af, at behandlingen afspænder både krop og sind.

Behandlingen starter med et fodbad, hvor der er tilføjet badesalte og æteriske olier. Så får dine fødder en peeling, som blødgør fødderne og giver dem ny energi. Herefter skal du op på briksen og have en skøn fodmassage som indebære, massage af fødderne, underbenene og zoneterapi. Til sidst får dine fødder en lækker fodmaske. Alle de produkter jeg bruger, er 100% økologiske og godkendte til gravide.

En fodmassage kan hjælpe effektivt på:
♡ømme fødder
♡væske i fødderne og underbenene
♡reducere stress
♡uro i benene
♡bedre balance

 

Under fodmassage udskiller kroppen store mængder oxytocin, som kan være direkte fødselsmodnene i slutningen af graviditeten.

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller få råd og vejledning, er der også rum for dette under behandlingen.