Som doula er jeg din personlige fødselshjælper. Jeg er med som jeres støtte igennem graviditeten, hele fødslen og i tiden lige efter fødslen.

Som din doula tilbyder jeg kontinuerlig støtte fra uge 34 i graviditeten og frem til baby er født, og jeg har som privat, mulighed for at give dig meget mere støtte i og efter graviditeten, end du bliver tilbudt fra det offentlige.

Det vigtigste i mit arbejde som doula er, at jeg sammen med jer finder ud af, hvad I har af ønsker og behov til fødslen, og at vi sammen går efter at opnå den fødsel i drømmer om. Der er ingen tvivl om at det højeste fælles formål med fødslen, er at bringe jeres barn sundt og rask til verden, men med den velstand og sundhedstilstand vi har i Danmark, synes jeg godt at man må stille krav til, at fødslen skal være en god oplevelse for både baby, mor og partner.

Jeg dækker både hjemmefødsler og hospitals fødsler i Storkøbenhavn, samt Nordsjælland. Alle mine doula-forløb starter med, at vi mødes til en gratis og uforpligtende samtale, så i kan få en ide om hvem jeg er, og jeg kan få en ide om hvem I er, og hvilke drømme og behov I har. Først derefter beslutter I om I har lyst til at fortsætte med mig som jeres doula.

DOULA FORLØB

 

♡ 3x Fødselsforberedende samtaler op til fødslen

♡ 1x Fødselsønskeliste

♡ 1x Rebozomassage

♡ 1x Gravidmassage

♡ 1x Fødselsmodnende behandling

♡ Deltagelse under hele fødslen.

♡ Jeg er på 24 timers kald fra 2 uger før, og til 2 uger efter terminsdatoen.

♡ 1x Efterfødselssamtale

♡ 1x Efterfødselsmassage

♡ Mulighed for billeder og video med Samsung Galaxy S22 ultra under fødslen

DOULA STØTTE UNDER DIN FØDSEL

Til dig som primært har brug for fysisk og følelsesmæssig støtte under selve fødslen.

Her tilbyder jeg at være med under din fødsel fra start til slut. Inden fødslen mødes vi til en forberedende samtale på 2 timer, hvor vi grundigt gennemgår dine ønsker og behov til din fødsel, så jeg kan være der for dig og din partner, præcist som i har brug for det.

♡ Støtte under hele fødslen

♡ 1 X forberedende samtale

♡ Mulighed for billeder og video med Samsung galaxy s22 ultra under fødslen

♡ 20% på alle behandlinger

SKRÆDDERSYET DOULA FORLØB

 

Mit skræddersyede doula-forløb, giver dig muligheden for, at designe dit eget forløb.

Vi tager en samtale, hvor vi i fællesskab finder ud af hvilke behov og ønsker du har, så vi kan sammensætte det bedst mulige forløb til dig og din partner.