Behandlinger

Rebozo

Rebozomassage

Rebozo er spansk, og betyder stort tørklæde eller sjal. Det er en massageteknik, der er udviklet af jordemødre i Mexico. De seneste år har rebozoen også vundet stort indpas blandt danske jordemødre, og det er der en rigtig god grund til.
Ved at bruge teknikken masseres, vugges og strækkes den gravide krop blidt, ved hjælp af et stort tørklæde.

Metoden kan bruges i graviditeten til afspænding, dybdegående massage og til behandling af graviditets gener som f.eks lændesmerter, fordøjelsesproblemer, iskias, vand i kroppen mm. Med rebozomassage er det muligt at nå ind til psoas, som er en stor dybtliggende muskel, der omfavner bækkenet. Psoas også kaldet ‘sjælemusklen’ er budbringer for nervesystemet og påvirker vores flexibillitet og styrke i bækkenet. En afspændt psoas muskel, giver barnet den bedste mulighed for at søge den korrekte position i bækkenet.
Efter uge 37 kan rebozoen bruges i kombination med akupressur og zoneterapi, til at modne kroppen til fødsel.

Rebozoen kan også være utrolig gavnlig under fødslen. Her kan den bruges som smertelindring og ve stimulering.

Rebozomassage kan give dig:
♡et afspændt bækken som giver dit barn mulighed for at placere sig korrekt i bækkenet
♡smertelindring især i lænden og bækkenet
♡en afslappende og afstressende effekt
♡en bedre kontakt til din krop og din baby
♡smertelindring under fødslen
♡ve stimuli
♡mere effektive og mindre smertefulde veer under fødslen

Der er mulighed for at du kan få rebozo behandlingen, i min klinik på Østerbro, men jeg kommer også meget gerne hjem til dig, hvor du er i dine private og trygge omgivelser.
 
Rebozo workshop for par

Her er der særligt fokus på at du som partner skal lære at give massagen, så du kan give din kæreste/hustru velvære og smertelindring under graviditeten og fødslen. Samtidig giver det dig som partner, en mulighed for at deltage aktivt i graviditeten og skabe en større connection både til din kæreste/hustru, men også til din baby.

Rebozo teknikkerne kan i bruge til at:
♡fremme den spontane fødsel
♡forebygge/lindre lændesmerter
♡lindre smerter i bækkenet
♡hjælpe barnet til at ligge sig optimalt i bækkenet
♡naturligt smertestillende under fødslen

Workshoppen indeholder
♡fortrolighed med brug af rebozoen
♡øvelser som kan bruges i graviditeten
♡øvelser som kan bruges under fødslen
♡partnerøvelser

Workshoppen foregår i min hyggelige klinik på Østerbro, og varer 90 minutter.

Massage

Som gravid er det vigtigt at passe på dig selv. Gravid massage er en god metode, til at nedsætte stress hormonerne i kroppen, og det giver ro og afspænding til dig og din baby.

Behovet for gravidmassage kan opstå igennem hele graviditeten, men det opstår oftest når man når derhen i graviditeten, hvor maven buler ud og tyngdepunktet i kroppen ændres. Det vil især kunne mærkes i lænden og skuldrene.

Gravidmassage hos minbaby&mig, er en afslappende og lindrende massageform, som er den mest hensigtsmæssige for dig og din baby. Ved gravidmassage frigives der store mængder af oxytocin, (føde, kærligheds og velvære hormon) hvilket har en stor positiv effekt på dig og din baby.

Under massagen oplever mange en god kontakt til sin baby, fordi roen og afspændingen giver mulighed for en dybere forbindelse til kroppen.

Du kan få gravidmassage lige fra din graviditet starter og indtil den slutter. Min briks som er specielt designet til gravide, gør det muligt at ligge på maven og nyde massagen, uanset hvor langt du er i graviditeten. Så hvis du nærmer dig din termins dato, så er det stadig ikke for sent, den store mængde oxytocin som bliver udskilt under massagen, kan være direkte fødselsmodnene i slutningen af graviditeten.

Gravidemassage kan hjælpe effektivt på:
♡vand i kroppen
♡uro i benene
♡bækkenløsning
♡kramper
♡spændinger
♡hovedpine
♡smerter i lænden
♡en klemt iskias

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller få råd og vejledning, er der også rum for dette under behandlingen.

Efterfødselsmassage

Massage i barselstiden kan give dig fysisk og psykisk overskud, efter du har født. En overstået graviditet og fødsel, efterlader sine spor.

Barselstiden er en vidunderlig tid, men det er også en tid med mange følelser, bekymringer, mindre søvn og hårdt arbejde. Efterfødselsmassage kan lindre muskelsmerter, afhjælpe stress og give dig velvære og afspænding. Massage efter fødslen har også en positiv effekt på din mælkeproduktion, da den får dig til at slappe af.

Efterfødselsmassage kan hjælpe effektivt på:
♡spændinger i bækken og underliv
♡livmoderen trækker sig sammen
♡stimulere mælkeproduktionen
♡reducere stress og uro
♡muskelsmerter
♡hovedpine
♡fysisk og psykisk velvære

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller få råd og vejledning, er der også rum for dette under behandlingen.

Fodmassage

Under graviditeten bære dine fødder rundt, på mange kilo hver dag. De kan være ømme, hævede og væskefyldte. Ved fodmassage kan du komme dette til livs, samtidig med at du også oplever en følelse af afspænding og velvære, i resten af kroppen.

En fodmassage hos minbaby&mig, er kombineret med aromaterapi, så du får en oplevelse af, at behandlingen afspænder både krop og sind.

Behandlingen starter med et fodbad, hvor der er tilføjet badesalte og æteriske olier. Så får dine fødder en peeling, som blødgør fødderne og giver dem ny energi. Herefter skal du op på briksen og have en skøn fodmassage som indebære, massage af fødderne, underbenene og zoneterapi. Til sidst får dine fødder en lækker fodmaske. Alle de produkter jeg bruger, er 100% økologiske og godkendte til gravide.

En fodmassage kan hjælpe effektivt på:
♡ømme fødder
♡væske i fødderne og underbenene
♡reducere stress
♡uro i benene
♡bedre balance

 

Under fodmassage udskiller kroppen store mængder oxytocin, som kan være direkte fødselsmodnene i slutningen af graviditeten.

Hvis du har brug for at stille spørgsmål eller få råd og vejledning, er der også rum for dette under behandlingen. 

Doula service

Hos Minbaby&mig er alle velkomne. Uanset hvilke ønsker du, og din partner må have til jeres fødsel, så er jeg med for at støtte jer, og bakke jer op i jeres valg. Vi laver sammen en plan for, hvordan jeg bedst kan støtte jer, i at få den fødsel, som i drømmer om. Hos Min Baby & Mig er der også plads til selvomsorg i form af rebozo massage, gravid og efterfødselsmassage mm. Jeg tilbyder også forskellige modaliteter af naturlig igangsætning.

Fodselsmodning

Fødselsmodning med rebozo, akupressur og zoneterapi.

Er du gået over tid, eller nærmer du dig din terminsdato? Fødselsmodning kan være det sidste skridt på vejen til en naturlig start på din fødslen.